Akce na květen a červen

27.05.2021 11:08

 

AKCE NA MĚSÍC KVĚTEN A ČERVEN

 

30.5.2021 - MALÝ PĚŠÍ CELODENNÍ VÝLET PO MEDLOVICÍCH K OSLAVĚ DNE DĚTÍ

                   / PITNÝ REŽIM, STRAVA I SLADKOST JSOU ZAJIŠTĚNY. /                

  • DĚTEM DEJTE POHODLNOU OBUV, OBLEČENÍ A POKRÝVKU HLAVY  
  • NEDÁVEJTE – BATŮŽKY, ANI PLÁŠTĚNKY.
  • NÁVRAT DO MŠ DO 15.00 HOD.
  • V TENTO DEN NEBUDOU MÍT DĚTI ODPOLEDNÍ ODPOČINEK.
  • V PŘÍPADĚ DEŠTĚ A ŠPATNÉHO POČASÍ SE VÝLET ODKLÁDÁ NA JINÝ TERMÍN.

 

5.6. – 6.6.2021 – PŘIPRAVUJEME PRO DĚTI A RODIČE VÍKENDOU AKCI:

                                    „VEČERNÍČKOVA POHÁDKOVÁ STEZKA“

  • JEDNÁ SE O PLNĚNÍ ÚKOLŮ A OTÁZEK NA ZÁKLADĚ UKÁZKY Z POHÁDKY NEBO VEČERNÍČKU. K plnění budete potřebovat mobilní připojení (data) a mít ve vašem mobilním telefonu nainstalovanou čtečku QR kódů – skener QR                                                                                 (u chytrých telefonů je to již běžně nainstalováno). A psací potřeby.
  • Popis akce: 1.stanoviště je u MŠ, kde načtete první QR kód, vezmete u školky papírovou kartu, psací potřeby(vlastní) a vyrazíte podle fáborků (směrem k lesu), kde na Vás čeká dalších 9.stanovišť. Na každém stanovišti nejdříve nahrajete QR kód s poslechem ukázky (dětem prosím ukázku na mobilu neukazujte-děti mají jen poslouchat), přečtete dětem otázky a odpovědi zaznamenáte do karty, kterou si s sebou ponesete již od školky.                            Jako odměna za splnění úkolu čeká děti na stanovišti vždy malý obrázek.
  • Vyplněnou kartu s odpověďmi děti přinesou v pondělí 7.6.2021 do MŠ, kde proběhne vyhodnocení.
  • Přejeme krásné počasí, zábavnou vycházku s dětmi a příjemné plnění úkolů pro děti

a pro rodiče příjemné zavzpomínání na dětské pohádky a večerníčky.

  • Akce je časově omezena na víkend 5. a 6.6.2021. Velká prosba – každý úkol bude zalaminovaný a zabezpečený fólií proti dešti I obrázky pro děti budou ve fóliovém obalu, který prosím vždy pořádně zavřete, aby do něho nenapršelo. DĚKUJEME

VARIANTA PRO RODIČE BEZ MOBILNÍHO PŘPOJENÍ: - stezku lze projít, každý úkol s QR kódem a otázkami v pořadí vyfotit, vzít si od školky kartu, obrázky ze stanovišť pro děti a úkol splnit doma. V pondělí 7.6.2021 ve školce vyplněnou kartu odevzdat.

Budeme rádi, když si na stanovištích uděláte společné foto, které nám pak zašlete (do mailu, nebo messengeru) a uděláme velký soubor na Rajče z této akce. Přejeme příjemnou zábavu ke svátku dětí.

23.6.2021 - SLAVNOSTNÍ PASOVÁNÍ PŘEDŠKOLÁKŮ A VYHODNOCENÍ CELOROČNÍ SOUTĚŽE RODINNÉ PASY PROBĚHNE NA ŠKOLNÍ ZAHRADĚ V 16.00 HOD. (rodiče předškoláků zajišťují malé občerstvení na rozloučenou s kamarády. Domluva přes paní Skládalovou.)

                                                         Přejeme krásný a snad už „normální“ červen.