Informace pro rodiče - zabezpečení mateřské školy

21.04.2017 16:05

Vážení rodiče, od příštího týdne bude naše školka zahajovat nový bezpečnostní systém při příchodech a odchodech do budovy mateřské školy. Do mateřské školy se dostanete pomocí otisku Vašeho prstu, v přesně určených časech.

( Budou vyvěšeny na dveřích, v jiný čas budete muset zvonit, tím pádem my, jako pedagogický personál budeme muset odejít od dětí a otevřít, což není pro bezpečnost dětí také v pořádku……)

Mimo stanovený čas, bude Váš přístup do budovy blokovaný.  Vaše otisky prstů budeme snímat průběžně v průběhu příštího týdne. Prosíme udělejte si chvilinku času, aplikace trvá asi 5 min. Informaci předejte i prarodičům, aby s tím počítali.

 Do databáze lidí, kteří budou moci vstoupit do budovy a vyzvednout – přivést Vaše dítě budou všichni, koho vy jako zákonní zástupci určíte a my zavedeme do evidence k Vašemu dítěti. Systém je velmi bezpečný, jelikož otisk prstu nikdo nemůže zfalšovat.

 

Pokud bude před školou jiná osoba, kterou neznáte , tak ji nepouštějte do budovy na Váš otisk, ať si zazvoní. Je to vše pro bezpečnost Vašich dětí. Systém vstupů a odchodů bude evidovaný po dobu 90 dnů.

 

První aplikace je trošku zdlouhavá, musí k tomu být i Vaše písemné souhlasy, které vyplníte při snímání otisků, ale věříme, že systém bude plně funkční a hlavně bezpečný….